Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy kisebbségi (sváb) levele zsidó és cigány polgártársaihoz

2009.05.24
Egy kisebbségi (sváb) levele zsidó és cigány polgártársaihoz
Őseim a ti őseitekhez hasonlóan évszázadokkal ezelőtt ezt az országot választották hazájuknak. Mivel minket senki nem kényszerített arra, hogy itt éljünk, ezért jogosan várta és várja el a befogadó ország, hogy elfogadjuk : első a magyarok érdeke. Mi svábok nem érezzük magunkat elnyomottnak, hiszen beszélhetünk, tanulhatunk németül, ápolhatjuk hagyományainkat. Ahogy ti is.

Természetesen nem felejtettük el azt a sötét, kommunista korszakot, amikor a svábokat tömegesen deportálták, málenkij robotra hurcolták őket, házaikat elvették, sokukat névmagyarosításra kényszerítettek. Akkor persze liberálisok, fajvédők, népszavás idióták nem tiltakoztak. Gusztosokban és mohácsikban nem keltett félelmet a Munkásőrség, a kommunisták felfegyverzett, bakancsos, egyenruhás párthadserege.

Nagyszüleimtől is mindent elvettek. Anyu így lett Brauer helyett Bányai és ráadásként a középiskolából is kirúgták. Mégsem lettek megélhetési bűnözők. Kemény munkával előlről kezdték az életüket, ahogy még nagyon sok sváb. Híresek is a svábok a spórolásukról. Persze országokat még ma sem tudunk felvásárolni.

Vallom, hogy minden fajnak, rassznak, etnikumnak és nemzetiségnek vannak jellemző tulajdonságai. Nem vagyunk egyformák. Ez a különbözőség az egyik fontos része a kriminológiában alkalmazott profilalkotásnak.

Milliárdos ingatlan panama, tőzsde spekuláció - zsidóbűnözés.

Színesfémlopás, emberölés különös kegyetlenséggel 200 Ft-ért, csoportosan elkövetett garázdaság kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve - cigánybűnözés.

Ha majd a svábok között is elszaporodik egyfajta bűnelkövetési módszer, én nem fogok tiltakozni a svábbűnözés szóösszetétel használata miatt. Sőt, elsőként fogok elhatárolódni a bűnöző életmódot folytató sváboktól.

Fiamat a tisztességes, becsületes életre nevelem. Kitűnő tanuló és nem szokott "gyerekcsínyt" elkövetni.

Zsidók és cigányok! Szörnyű lehet itt élnetek, hiszen mindenkit gyűlöltök és nem értitek miért gyűlöl meg benneteket mindenki. Vajon én, mint sváb származású, miért nem érzékelem a kirekesztést? Mert mi elfogadtuk a szabályokat.

Megszerettük ezt az országot, Magyarországot a hazánknak tekintjük. Ti csak egy gazdatestnek, amin parazitaként élősködtök.

Ha nem érzitek itt jól magatokat, gondoljatok ex-miniszterelnökötök szavaira : "El lehet innen menni! ".

Ritzel Rita

Bonyhád

U. i.: Anyu (aki nem véletlenül 3 éve, október 23-án kapott infarktust) egy lakást hagyott rám. Ezt most felajánlom, legyen itt a most szerveződő bonyhádi jobbik irodája.

Szebb jövőt!

Levezetésként nézzétek meg a youtube-on Arash legújabb videóját : Pure love (Kuruc.info: ITT van). A ballib média elhallgatja, mert Arash perzsa (iráni) származású, pedig a klippet, ahogy látszik is, Budapesten forgatták.

Nevemet nyíltan vállalva!

 

Forrás: www.kuruc.info

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Magyarország

(egy nem rasszista ember, 2012.02.22 22:38)

Én nem gratulálok ehhez az irományhoz, mert egy nagyon veszélyes ideológia rejlik mögötte. Ez az egész egy rasszista, antiszemita propaganda. A bonyhádi képviselők között található fényképen is le rí a keserűség a gyűlölet, az egészséges emberi érzelmek hiánya az arcáról. Inkább szánalmas ez az egész iromány a szerzőjével együtt.
Ezzel az írásával biztosan nem a szebb jövőt segíti elő!

totyi@centrum.cz

(Egon, 2010.02.03 21:57)

Kedves Rita!
On biztos abban, hogy amit az általam mástól kapott levélben ír, abban igazat ír? A svábokról, zipserekrôl, mántákról... ezt-azt tudok. Sajnos csak "valamennyit". Nincsenek tôkéletes emberek. Az elôdeim is becsuletesen éltek, neadjisten hibáztak is. Nincs sváb bunôzés (?), mert senki sem mérte fel ezt. De ez nem zárja ki azt a lehetôséget, hogy van! On szerint nincsen olyan sváb amely elsô duhében nem ôlt volna, vagy családféltésbôl nemtett volna ilyent. Egyetlen sváb sem "játszott" volna a pénz kellemes folyásával? Soha nem lopott volna ha az éhség (mondjuk a szovjet front éppen arrafelé áthaladása folytán...?) Kedves Rita, nem egyszinu az ôn szemlélete? Mert ha egyszinu, akor rasszista!
Mély tisztelettel!
Egon

Balaton

(Volksmann, 2010.02.01 12:09)

Kedves Rita! Csak gratulálni akarok, hogy ráirányította a figyelemt az alapvető gondokra. A hozzászólások némelyike csak azt igazolja,hogy önnek abban, amit leírt, teljesen igaza van, Hiszen nem írta azt, hogy minden zsidó, vagy minden cigány bűnöző lenne. De akárhonnan jött is valaki Magyarországra, - a Kárpátmedencébe, - itt kellett volna magyarrá válni lélekben, elfogadni az emberséges magyar törvényeket, és asszerint élni, viselkedni, gyermekeit nevelni. Ez így van a világon sok helyen, sok országban.
Sajnos sokan jöttek hazánkba olyan gondolatokkal, céllal, törekvéssel, ami megmérgezte a Kárpát-medencében élő emberek nyugalmát. Réges-régen emlegette édesapám a közmondást (csak magyarországra érvényes) - "engedd be a tótot, majd kiver a házadból". De az irodalomból is számtalan példát találunk arra, hogy sanda szándékú emberek mennyire igyekeztek a jóhiszemű embereket kihasználni, javaikat elvenni, mások munkájából élősködni, érdemeiket, munkájuk gyümölcsét elrabolni, vagy hamis törvények takarója alatt elbitorolni.
Kérem, nevelje továbbrais gyermekét egy igaz magyarnak, aki sváb származású, tiszteli tiszteletreméltó őseit, a gyökereit és ápolja hagyományaikat.
Szivélyes üdvözlettel- Tibor

Na mi van semmi?Hogy vagytok?Sehogy?

(Vásári Sándor, 2009.12.12 11:11)

Érdeeekees!A Fenyegetésen kivül,meg anyám nem túl erkőlcsös foglalkozásának emlegetésén kivűl nem kaptam semmi értelmes választ a fő alapítóktól!Na de sebaj.Örülők,hogy hamar kiderült az igazság!
Ja és ,hogy mindenki jól érezze magát,MEGEMLITENÉM,HA AZ ÉLETEM MÚLNA RAJTA,SEM VÁLTZOTATNÉK NEVET!Büszkeség is van a világon!!!A MAGYAROKNÁL!!!!

Magyar a magyarnak!(aki sváb)

(Vásári Sándor,egy volt Jobbikos., 2009.11.12 07:20)

Én is csak gratulálni tudok,Ritának,hogy megmutatta a Jobbik többségének hozzá állását!Egoisták,magamutogatóak,tőrvényeket átlépőek,etikailag nemérkélhetőek pozitívan!Most még van mire hivatkozniuk!Ezeknek fizessünk,adót megy ilyeneket!??
Majd ha Jobbik lesz hatalmon,kiváncsi vagyok mivel indokolják az áfa manipulációkat, a feketén éhbérért foglalkoztatott munkásokat,a családban tőrténő viszályokat!Nem-nem és nem, ezek nem magán ügyek!
Minden lánc olyan erős amilyen a leggyengébb láncszeme!Egy szervezet,mozgalom tagokból épül!Ahol a tagok lehetnek Providentes pénz behajtók,fekete munkát adók,előző rendszerből fentmaradt kapcsolataiból "lelki korrupcióval" dolgokat elintéző emberek,a múlt hibás nyugdíjrendszeréből szponzorált szülői háttérrel rendelkező, diplomát szerzezni akaró, ifjú titánról!AZOKTÓL NE ,,,várjunk jobb Magyar országot!!Ha már itt tartunk,ha én felajánlok valamit,NEM KÜRTÖLÖM VILÁGÁ,HOGY MINDENKI ÉREZZE LEKÖTELEZETNEK MAGÁT!Ennyit a bonyhádi Jobbik Alapszervezetéről!Bár regényt is írhatnék!

magyar-magyar

(barnapartner, 2009.07.03 17:51)

Barna (#2) 2009-06-30 20:49:23

Valasz
Egy magyar levele egy kissebbségi (sváb) polgártársához....

Tisztelt Ritzel Rita Bonyhádról!

Nem tudom, hallott-e a németországi "Ausländerkriminalität"-ről, melyet a német hivatalos álláspont - nagyon helyesen - nem fogad el. Amerikában nem létezik e fogalom, pedig ott igen vegyes a társadalom!
Ön büszke lehet gyermekére, akit "tisztességre, becsületre" nevel.
Lehet-e tisztességes az, aki nem az egyes embert nézi, hanem úgy ítélkezik róla, hogy hova született?! Hogy néz gyermeke egy olyan osztálytársa szemébe ilyen felfogással, aki ugyanúgy kitűnő tanuló, s a szülei ugyanúgy tisztességre, becsületre nevelik, de cigány, vagy zsidó családba született?!
Az a véleményem, hogy Ön nem gondolta végig az Ön által kívánt folyamatot, s felelőtlenül ír olyan féligazságokat, melyek nem a megoldás irányába hatnak, s főleg heccelésre alkalmasak.
Emlékeztetem Önt, hogy az Ungarndeutsch-ok sem homogén nemzetiség. Bár zöme valóban tisztességes, szorgalmas, de ugyanúgy vannak közöttük "kivetnivalók".
Sok barátom van Németországban (főleg bajor), de van magyar zsidó, van cigány, de vannak német nemzetiségi magyar barátaim is. Valamennyien kiválló EMBEREK, s megrökönyödnének irományán.
Tudom, nem könnyű a sok negatív tapasztalatot feldolgozni.
Én a magyar politikát okolom elsősorban a helyzetért.
Viszont féligazságokat úgy nyilvánosságra vinni, hogy ne vetettük volna össze magasabbrendű, egyetemes igazságokkal, felelőtlenségnek tartom.
Üdvözlettel, B.P.

7100 Szekszárd, Holub u. 3.

(Kutrovácz Jenő, 2009.06.12 18:55)

Még folytatódik a családfa kutatása, de úgy tűnik, hogy az ősenik a törökök elől menekültek még jó jó régen, Kismartonba (cca. sokszáz éve.) Ma ez sem magyar terület, de én itt jól wagyok. Jó éenne, ha ezt nem tennék tönkre a különbözöző politikai találkpzók. A legdiovatosabb most öszöd-alcsut. És Még valami. Miért nincs rról szó, hogy az állami alkalmazottak ingyen üdülnek? Egy államtitkár és anyósa üdülésének árából minimum kettő óvodást lehetne 3 évig finanszírozni.
Szüntessék meg meg már ezt a szemétséget!!!

Így igaz!

(Ferenczi Gábor, 2009.05.24 23:18)

Csak gratulálni tudok Ritzel Ritának, az alakuló bonyhádi Jobbik leendő alapító tagjának hazaszeretetről tanúságot tevő gyönyörű, és az utolsó szóig igaz levélhez! Egyetértek, hisz anyai ágon én is német ("sváb") származású vagyok, mégsem érzem magam kisebbségnek e Hazában, és büszkeséggel tölt el, hogy a Jobbikban tehetek érte! Szebb magyar jövőt! Ferenczi Gábor - a Jobbik Veszprém megyei elnöke